Játékosainkat kérdezték a mai derbiről.

Dibusz Dénes

Szerencsére sok derbin szerepelhettem már, és hozzászoktam, hogy alig halljuk egymást a pályán, mert annyira jó hangulat uralkodik a lelátón. Ami a derbiújoncokat illeti, négy éve én is izgatottan vártam az első Újpest elleni meccsemet, ezért el tudom képzelni, hogy mit érezhetnek. Az öltözőben azonban mindenkinek elmondtuk, hogy ez a meccs a klubnak és a szurkolóknak is borzasztóan fontos.

Lovrencsics Gergő

Örülök, hogy telt ház lesz. Volt már egy pár ilyen élményben részem Lengyelországban, és ott is mindig felfokozott hangulat volt. Ez az Újpest ellen is biztosan így lesz. A legnagyobb ajándék, amit a szurkolóinknak adhatunk, hogy megnyerjük a meccset.

Sigér Dávid

Nagyon várom a mérkőzést, hiszen ez lesz az első derbim. Természetesen nehéz találkozóra számítok, de bízom benne, hogy megvalósítjuk azt, amit az edző kért tőlünk. Ha pedig ez sikerül, akkor nem is zárulhat máshogy a derbi, mint egy ferencvárosi sikerrel! Az öltözőben a csapattársaim felelevenítik ilyenkor a korábbi élményeket, hogy milyen hangulata van a derbinek. Érződik kívülről is, hogy mennyire jelentős ez az összecsapás, sokan kérdeznek, hogy mire számítok, milyen lesz a szombati derbi. Én egyben bízom, hogy nyerni fogunk!

Bors, Fradi app nyomán.