Szombaton a lila-fehéreket fogadjuk, az eladott belépők száma 18 ezer felett jár már.

Férfi labdarúgás, NBI, 9. forduló
Szombat, 19.30, Groupama Aréna
Ferencváros – Újpesti Dózsa

Galéria: vasárnapi edzés @ FTC facebook

Tisztelt Ferencváros szurkolók!

A jegyértékesítő rendszerben múlt hét kedden keletkezett technikai hibát elhárítottuk, az FTC hazai mérkőzéseire a jegyértékesítés újra elindult. Az FTC-Újpest mérkőzésre megmaradt belépőket megvásárolhatják online (ticket.groupamaarena.com) vagy személyesen a 7 napon kívüli olcsóbb áron a Groupama Arénánál található jegypénztárnál.

Aki az elmúlt napokban a szeptember 18-án vásárolt jegyének újra érvényesítését még nem végezte el, kérjük, hogy az [email protected] e-mail címen (online vásárlók esetén) vagy személyesen a jegypénztárnál (személyes vásárlások esetén) mielőbb tegye azt meg.

Kérdés esetén a Groupama Aréna ügyfélszolgálata az [email protected] címen áll rendelkezésre.
Köszönjük a szurkolók türelmét és rugalmas hozzáállását!

Lagardère Sports Hungary Kft.

A soron következő bajnoki mérkőzésünk A kategóriás, ez alapján alakulnak a jegyárak, megválthatóak személyesen a stadion jegypénztárában (Kedd-Péntek: 10.00-18.00, Szombat: 9.00-13.00, meccsnapon: kezdésig), valamint az online jegyértékesítő rendszerben. Még két meccsre vehető igénybe olvasóink kezdeményezése, a Gyere meccsre!, jelentkezzetek bátran! A mérkőzésre indít járatokat a Zöld-fehér busz, a honlap elkészültéig közösségi oldalukon lehet érdeklődni az utazási lehetőségek felől.