Petrjakot kérdezték a hétvégi Magyar Kupa találkozóról – Szegeden ünnepre készülnek, az ülőhelyi jegyek már mind elkeltek.

Galéria: vasárnapi, keddi, szerda délelőtti és délutáni edzés @ FTC facebook/instagram

Sahin-Tóth Dezső, SZVSE szakmai vezető

Kicsit sorsszerűnek érzem ezt az egészet, ugyanis az elmúlt években rengeteget tettünk azért, hogy az SZVSE megmaradjon jelenlegi a formájában, és az élet most azzal jutalmazza erőfeszítéseinket, hogy általunk most egy nemzetközi szintű csapat érkezik Szegedre. Ez egy hatalmas dolog az egyesületünk életében, ezért szeretném, ha mindenki, aki az SZVSE-ben sportol, részese lehetne ennek az eseménynek. Ugyanakkor szeptember 22-e nem csak a mi klubunk, hanem az egész szegedi foci ünnepe is lesz. Szeretném, ha több ezer szegedi futballszurkoló szíve egyszerre dobbanna azon a napon. Az eredménnyel kapcsolatban nincsenek illúzióim, de mindenképpen elvárom a saját játékosaimtól, hogy 100%-ot nyújtsanak a pályán. Mi egy amatőr egyesület vagyunk. Hogy mit tudunk ebből kihozni, az nagyban függ attól, hogy milyen módon áll mellénk a sajtó, lesznek-e egyéb támogatóink, illetve a labdarúgó-szövetség segít-e nekünk abban, hogy profi eszközökkel valódi ünneppé tudjuk ezt varázsolni.

A nagy érdeklődésre való tekintettel kibővített nyitvatartási idővel várjuk a SZVSE-stadionban mindazon szurkolókat, akik még jegyet szeretnének vásárolni a hétvégi Ferencváros elleni kupamérkőzésre. Az ülőhelyekre már minden jegy elkelt, de az állóhelyekre még értékesítünk belépőket. Előre is kérünk minden kedves szurkolót, hogy amennyiben az lehetséges, szombaton a stadiont ne autóval hanem tömegközlekedéssel közelítse meg, mert a stadion közelében csak nagyon korlátozott mértékben lesz parkolási lehetőség.

SzegedMa, Szegedi VSE