Bánki Dodó, Dzurják Csöpi, Hajnal Tomi és Telek Manci várja az érdeklődőket a helyi Bistorant étteremben szombaton fél egytől.

A Csongrád megyei első osztályban szereplő Szegedi VSE lesz a Ferencváros ellenfele a labdarúgó Magyar Kupa 6. fordulójában. A mérkőzés előtt a szegedi Bistorant étteremben 12.30 órától az FTC közönségtalálkozóra hívja szurkolóit.

A közönségtalálkozón négy egykori Fradi-sztár várja majd a Csongrád-megyei zöld-fehér drukkereket. Ott lesz a sokszoros magyar válogatott, Bundesliga-élcsapatokat megjárt, a 2015/2016-os szezonban rekordelőnnyel bajnoki címet szerzett csapat karmestere, Hajnal Tamás, valamint az FTC-vel háromszoros magyar bajnok, a 95-ös Bajnokok Ligája-szupercsapat középhátvédje, Telek András, továbbá a Fradi gólkirálya, a bajnok öregfiúk-csapat edzője, Dzurják József, és a zöld-fehérek nyolcvanas évekbeli játékmestere, a Zöld és Fehér klubmagazin főszerkesztője, Bánki József.

A közönségtalálkozó helyszíne: Szeged, Bistorant étterem rendezvényterem (Oroszlán u. 8.)

A rendezvény időpontja: 2018. szeptember 22., szombat 12.30 órától (helyfoglalás érkezési sorrendben)

A belépés természetesen ingyenes. A szurkolókat többek között ajándék Fradi-kiadványok is várják. A sztárok egy-másfél órán keresztül igyekeznek rendelkezésre állni, sztoriznak, válaszolnak a kérdésekre és autogramot is adnak.

A közönségtalálkozó legkésőbb 14 órakor biztosan véget ér, hogy mindenki időben odaérjen az FTC szegedi kupamérkőzésére.

Fradi.hu