Macedón játékosunk a Nemzetek Ligája meccsekről is beszélt.

– Kiválóan kezdtétek a Nemzetek Ligáját Macedóniával, milyen volt ismételten magadra ölteni a címeres mezt?

– Örülök, hogy ilyen jól indítottuk a Nemzetek Ligáját, hiszen ez egy hatalmas lehetőség Macedóniának, hogy kijuthassunk az Európa-bajnokságra. Nehezek voltak a mérkőzések, de remélem, hogy októberben ismételten bizonyítani tudjuk, hogy a mi együttesünk a legerősebb a csoportban.

– A válogatottól visszaérkezve viszont nincsen szünet, mit vársz a Honvéd elleni találkozótól?

– Tudtam, hogy amint visszaérkezek, szinte egyből vissza kell állnom az edzésekbe. Fontos, hogy a saját játékunkat játsszuk. Mielőtt csatlakoztam a nemzeti tizenegyhez, éreztem, hogy jó formában vagyunk, és amikor becsatlakoztam az edzésekbe láttam, hogy mindenki pörög. A lendületet tovább kell vinnünk a Honvéd elleni összecsapásra is, a három pontot be kell gyűjtenünk, bármennyire is kemény ellenfélnek számítanak a kispestiek.

– Milyen az új vezetőedzővel együtt dolgozni? A Vidi elleni találkozón sok pozícióban feltűntél a pályán.

– Igen, sok futásra épül a játékunk, ezért is tűntem fel sok helyen. Úgy érzem, mindegy, melyik pozícióban lépek pályára most a csapatban, nehéz dolgom van, de együtt küzdünk és segítünk mindenben egymásnak. Látom, hogy mindenki mindent belead, és az edző ezt el is várja. Ha viszont az edző arra kérne meg, hogy csatárt játsszak, akkor azon a poszton fogok játszani. A lényeg az, hogy nyerjünk, és mindenki küzdjön a másikért a pályán.

– Mennyire van együtt a csapat, milyennek érzed most belülről az együttest?

– vezetjük a bajnokságot, erős az egység a csapatnál. Jól kijövünk egymással, és a pályán is teljes az összhang, bizonyítottuk, hogy jó futballra vagyunk képesek. Bízom benne, hogy hétvégén is megmutatjuk egy győzelemmel, hogy egy erős csapat vagyunk.

Fradi app