Így közelíthetik meg a fradisták és a kispestiek az MTK-pályát.

A találkozó napján szurkolóink szervezett utazással is megközelíthetik az Új Hidegkuti Nándor Stadiont. Akik élni kívánnak ezzel a lehetőséggel, azok a Népligetben található Szöglet Presszó előtt gyülekezhetnek 17.00-tól. Innen szervezett buszjáratokkal utazhatnak az Új Hidegkuti Nándor Stadionhoz, amelyek 18.00-kor indulnak. A mérkőzés lefújása után szurkolóink a buszokkal utazhatnak vissza a Népligethez. A kényelmes, biztonságos és gyors szervezett buszos utazás csupán egy lehetőség szurkolóink számára, más módon is meg lehet közelíteni az Új Hidegkuti Nándor Stadiont. Azok a szurkolóink, akik autóval érkeznek a mérkőzésre, a VIII. kerületi Sport utcában rendőri felügyelet mellett parkolhatnak. A parkolót a Százados utca irányából tudják megközelíteni. – írja a Fradi.hu.

Szombaton 19:30-kor a kispestiek ellen játszunk az MTK stadionjában. A mérkőzésre közös vonulást tervezünk. Gyülekező: 17:00-tól (Népliget).” – olvasható a Green Monsters közösségi oldalán.

A mérkőzésre induló Budapest Honvéd FC szurkolók részére, a Honvéd FC Kft. buszos utaztatást szervez, Budapest XIX. kerület Vak Bottyán úton található KÖKI Bevásárló központtól. A szervezett utazást igénybe vevő szurkolók részére a gyülekezés a KÖKI terminál előtt található Puskás Ferenc szobor előtt 16:30 órától történik. Innen a szurkolók autóbusszal történő indulására megközelítőleg 17:30 órakor, rendőri biztosítás mellett kerül sor az Új Hidegkuti Nándor Stadionig. Kérjük a mérkőzésre egyénileg, gépkocsival érkező hazai szurkolókat, hogy járműveikkel lehetőleg Budapest X. kerület Salgótarjáni utcában parkoljanak, a Pongrácz utca és Hungária körút közötti szakaszon. A kapuk már 17.30 órától nyitva lesznek, ezért kérjük, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre.