Valamint a Fradi-szív – jégkorongosaink vasárnap vágnak bele a szezonba, hazai jégen a debreceni egyetemi egyesületet fogadjuk.

Férfi jégkorong, Erste Liga, 1. forduló
Vasárnap, Pesterzsébet, 18.00: Ferencváros – DEAC
Jegy: 1000 Ft (Fradi-bérlettel kedvezmény vehető igénybe)

Hudák Gábor

Korai lenne a bajnoki címről beszélni. Fiatal, ambiciózus vezetőedzőnk van, akinek nagy kihívás lesz összeraknia a csapatot. Ennek ellenére mindenképpen előrébb akarunk lépni, a célunk bejutni a legjobb négy közé, ha pedig már ott vagyunk, természetesen már bármi elképzelhető…

Fodor Szabolcs

Azt várom, hogy a rájátszásra összeálljon egy ütőképes csapat. 16 új ember érkezett, szinte az egész csapatot újraépítjük, így ez hosszabb folyamat lehet. Össze kell szoknunk és utána egy irányba kell húzni a szekeret. Az erősségünk a sebességünk lehet, gyors hokit szeretnénk játszani, ami közönségszórakoztató. Emellett a Fradi-szívben bízhatunk, hiszen biztos, hogy mindenki minden meccsén kiteszi a pályán szívét-lelkét.

Hardi Richárd

Nagyon jó csapat jött össze, ami nagyban köszönhető annak, hogy Fodor Szabolcs lett az edzőnk. Sok játékossal még játszott is együtt, nagyon jó a hangulat, és remekül megy a közös munka. Ez biztató a szezonra nézve.

Bővebben a szezon előtti sajtótájékoztatóról a Fradi.hu-n olvashattok. Egy előzetest hokisainkról a Magyar Jégkorong Szövetség közölt, ezt ide kattintva találjátok. Ha pedig légiósaink múltjára vagytok kíváncsiak, akkor a Jégkorongblog témába vágó írását ajánljuk.