Péter elmondta azt is, hogy amikor elkerült a Fraditól, azt hitte, hogy rá szakad az ég.

Lipcsei Péter

Senki se gondoljon eget verő trükkökre. Csupán annyi történt, hogy egyre egységesebb a csapat, egyre jobb a játékosok erőnléte, így az eredmények sem maradtak el. A forduló egyik legnagyobb meglepetését szolgáltattuk az addigi listavezető Gyirmót legyőzésével, de az NBII-ben bármi megtörténhet. A Kaposvári Rákóczi nyert idegenben a ZTE ellen, a gyengébbnek mondott Siófok megverte az ETO-t, a Nyíregyháza nem bírt a Monorral, a Vasas pedig a Békéscsabával. Kiegyensúlyozott a mezőny.

Huszonhét év után kerültem el a Ferencvárostól, és akkor azt hittem, rám szakad az ég… Most már elmondhatom, jól érzem magam a bőrömben, jól érzem magam Soroksáron. Egyre jobb körülmények között dolgozhatok, senki sem szól bele a munkámba. Azt nem tudom megmondani, meddig maradunk az első helyen, elvárás az első tíz hely valamelyik, ám a játékosok zöme azért visszavágyik az élvonalba.

Vasárnap szülővárosom csapata ellen bizonyíthatunk, noha nem becsüljük le a Kazincbarcikát, azért az első hely, no meg az önbecsülés kötelezi a csapatot.

NS nyomán