Lukács a foci mellett ikerlányairól is beszélt.

Megtetszett Bőle Lukácséknak az egyik szigetszentmiklósi babauszoda programja, így ikerlányaik, Ella és Léna javában ismerkednek a habokkal.

A feleségemmel, Ágnessel azt terveztük, hogy a gyerekek mihamarabb barátkozzanak meg a vízzel, hogy a későbbiekben egyáltalán ne féljenek tôle. A ki­csik meghatározott terv és menetrend szerint szokják a számukra új közeget. Dunaharasztiban lakunk, onnan nincs messze a babauszoda, így már túlestünk két foglalkozáson – újságolja büszkén Bőle.

A két aranyos, 2017. december 15-én született csöppség szemmel láthatóan élvezi a vizet. Az „edzéseik” alkalmanként egy-egy órát vesznek igénybe.

Annyira jó látni, ahogy szemernyi félelem sem érződik rajtuk – teszi hozzá büszkén Lukács, aki nemcsak a gyermekei, hanem a saját fejlődését is szem előtt tartja. Az új trénerrel, az ukrán Szergej Rebrovval való munkáról még nem tud sokat mondani, így azt sem, vajon mely poszton kívánja őt szerepeltetni.

Rövid az idő, amit eddig együtt töltöttünk – magyarázza a 28 éves középpályás. – Az is­merkedés első fázisát éljük, de úgy fest, a középpályán vagy a támadósor jobb oldalán kapok majd feladatot.

Ami Rebrov edzői filozófiáját illeti, Lukács így jellemzi: ha labdát veszít a Fradi, rögvest vissza kell támadniuk, ahhoz pedig kötelező a jó erőnlét. Olyan kondíció, ami a kis Ellát és Lénát jellemzi a vízben…

Bors