Leo a vasárnapi rangadóról és az új Fradi-mesterről beszélt a Nemzeti Sportnak.

Várjuk már a vasárnapot. Az öltözőben is érezhető, hogy fontos meccs következik, a megszokottnál is többet beszélgetünk az előttünk álló ütközetről. Az edzéseken is jobban pörög mindenki, bár Szergej Rebrov érkezése óta amúgy is mindenki száz százalékot ad ki magából. Szeretne bizonyítani, ott a helye a kezdőben. A közelgő MOL-párharc erre csak még rátesz egy lapáttal. Mindig is vallottam, ha már nem lesz görcs a gyomromban egy rangadó előtt, akkor visszavonulok. Szerencsére ez még nem érkezett el. Ahogy közeledik a mérkőzés, úgy lesz erősebb a drukk. De ez így van jól.

[Rebrov] tudja, mit mikor kell mondania. A Kövesd elleni meccs előtt csak három napot dolgoztunk együtt, most egy egész hetünk áll rendelkezésre. Nem unatkozunk, rengeteget gyakorlunk, videózunk, beszélgetünk. Felkészült szakember, van mit tanulni tőle. Biztos vagyok benne, hogy vasárnap már jobbak leszünk, mint a Mezőkövesd ellen. Azt kéri tőlünk, hogy legyünk szervezettebbek. támadjunk, minél többet legyen nálunk a labda. És, hogy ne adjunk lehetőségeket ajándékba az ellenfélnek.

A MOL jó csapat, de a magam részéről úgy vagyok vele, hogy a saját játékunkra kell koncentrálni. Hazai pályán, a minket biztató szurkolók előtt focizunk majd, úgyhogy nem szeretnék senkihez sem alkalmazkodni. Próbáljuk a saját játékunkat játszani, abból nagy gond nem lehet.

Jó csapatunk van, senkitől és semmitől nem kell tartanunk. A hét végén a három pont, egyébként a bajnoki cím és a kupagyőzelem a cél. Reális esély van mindenre, rajtunk múlik, hogy mit hozunk ki magunkból, hova jutunk el az idény végére. Na, de ne szaladjunk ennyire előre, most csakis a MOL-elleni összecsapás a fontos.

– Leandro

(Nemzeti Sport)