Nandót kérdezték visszatéréséről, új vezetőedzőnkről, valamint a mai Mezőkövesd elleni bajnokiról.

A Kisvárda ellen tértél vissza, majd a Paks elleni találkozót is végigjátszottad: milyen volt újra a pályán lenni?

Örülök, hogy hamar újból a csapat segítségére lehettem. Természetesen nagyon jó volt ismét a pályán lenni, ráadásul mindkét találkozót végig is játszottam. Kicsit még fáradtak voltak a lábaim, de most már úgy érzem, teljesen rendben vagyok.

A Paks ellen a második félidőben hiába volt többet nálunk a labda, nem tudtunk gólt szerezni. Mi lehetett ennek az oka?

A Paks gólja nagyon rosszul jött a szünet előtt, azt a találatot el kellett volna kerülnünk. Úgy érzem, hogy hiába volt sokat nálunk a labda, és járattuk körbe-körbe az ellenfél tizenhatosa előtt, valahogy egyszerűen nem sikerült betalálnunk, pedig többször is próbálkoztunk, pedig láttam a társakon, hogy akarjuk a győztes találatot.

Milyen volt az első edzés az új vezetőedzőnkkel, milyenek az első benyomásaid?

Természetesen utánaolvastam, hogy milyen játékos és edző volt korábban Sergei Rebrov. Nagy szaktekintély, felvázolta nekünk, milyen futballt is szeretne látni tőlünk, és az edzés is nagyon érdekes volt. Határozott, és mindig lehet tőle kérdezni, az első benyomásom alapján pedig rengeteget lehet tőle tanulni is.

A hétvégén Mezőkövesdre látogatunk. Mire lesz szükség a győzelemhez?

Elsősorban arra, hogy hamar egymásra találjunk az új vezetőedzővel és másodedzőjével, valamint az ő elképzeléseikkel. A lehető leggyorsabban meg kell értenünk, milyen stílust képvisel. A mérkőzés előtt a legfontosabb az, hogy az edző elképzelései minél hamarabb megvalósuljanak az edzéseken, így a Mezőkövesd ellen már úgy játsszunk, ahogy azt ő szeretné.

Fradi app