Új átlövőnk úgy látja, hogy szeptember végére, október elejére teljesen felépülhet korábbi sérüléséből.

Klivinyi Kinga

A vállam szépen javul, egy hete kezdtem el a labdás edzéseket, és egyelőre ott tartok, hogy volt már néhány egészen biztató kapura lövésem. A többiekkel együtt kezdtem el a felkészülést, de eddig csak futó- és kondiedzéseket végeztem, mert a vállamat kímélnem kellett. Még most sem vagyok teljesen egészséges, minden nap gyógytornázom a tréningek mellett. A passzolásnál már nem fáj, ami jó jel, de a betörések, és főleg a lövés más tészta. Talán még sosem történt velem olyan, hogy ennyire vártam volna az alapozás kezdetét. Egyrészt mert új csapattal kezdtem el a szezont, másrészt a műtét miatt korán véget ért az előző idényem, így nagyon hiányzik, hogy újra kézilabdázhassak. Minden egyes edzést várok, és mindegyikre felszabadultan érkezem.

Hamar befogadtak, de ez nem meglepetés, hiszen sokakkal ismertük egymást. Persze az is segít, hogy ebben a fiatalokkal teletűzdelt Ferencvárosban én a tapasztaltabbak közé tartozom. Az Elek Gyula Kupán már az is hihetetlen érzés volt, hogy ott ülhetek a kispadon, közelről láthatom a játékot és szurkolhatok a lányoknak. Ha a pályán nem is tudok segíteni, a pálya mellett olykor igen, ha friss fejjel tanácsot adhatok, mondjuk a fáradt Háfra Noéminek vagy Kovacsics Anikónak. Nem vagyok türelmetlen, de bevallom, már alig várom, hogy végre támadhassak!

Elek Gábor

Azt még nem tudom, hogy Kinga mikor lesz teljesen egészséges. Mivel edzéseken együtt van a csapattal, a védekezésbe már őt is belevontam, azzal elégedett vagyok, de a támadások még odébb vannak, hiszen csak egy hete kezdett el óvatosan dobni, egyelőre még védő nélkül, játékon kívül, szinte üres kapura. Lehetett látni a meccsek előtti bemelegítésnél is, hogy már próbálkozik, de még nem erőlteti. Idő kell neki, és persze türelem.

NS nyomán.