Clubunk a szurkolók egészségtudatos életét ösztönzi, az Ulloi129.hu is csatlakozott a kampányhoz.

Az FTC egészséges életmódprogramot hirdet! Ha Fradi-szurkoló vagy, elmúltál 35 éves és szeretnél tartalmasabb, egészségesebb életet élni, akkor vegyél részt a Telekom Aktív Szurkolók Programban!

Legyél aktív szurkoló!

A Telekom Aktív Szurkolók Program az Európai Unió Erasmus+ Sport programjának támogatásával valósul meg. Ahogy például a Leverkusen, a Fulham, a Rangers vagy a Feyenoord, úgy a programban résztvevő Fradi-szurkolók is szeretett klubjuk stadionjait és edzőcentrumait használhatják a foglalkozások során, fejlődésükről pedig a klubok szakmai stábjainak elismert tagjai gondoskodnak. A programban való részvétel internetes regisztrációhoz és egészségügyi alkalmassági vizsgálathoz kötött.

A program két turnusban valósul meg, idén ősszel és jövő tavasszal 30-30 szurkoló részvételével. Olyan, ferencvárosi érzelmű nők és férfiak jelentkezését várjuk, akik szeretnék beiktatni az életmódjukba a rendszeres mozgást, az egészséges táplálkozást és szeretnének megszabadulni a rossz étkezési szokásaiktól, illetve káros szenvedélyeiktől.

A programban való részvétel internetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció 2018. augusztus 14. keddtől augusztus 31. péntek éjfélig tart. A regisztráció önmagában nem jelenti a programba való felvételt!

Legyél aktív szurkoló! Csatlakozz a programhoz, töltsd ki a jelentkezési lapot, amelyen többek közt el kell fogadnod a részvételi szabályzatot, a Groupama Aréna pályarendszabályát és a Népligeti Sportközpont házirendjét is!

Az idei, 12 hetes turnust megelőzően a jelentkezők szeptember 10-én egy úgynevezett orientációs napon vesznek részt, amely magában foglalja a program, a foglalkozások helyszíneinek és a programban résztvevő szakemberek bemutatását, valamint a részvételhez szükséges egészségügyi alkalmassági vizsgálatokat.

Az egészségügyi alkalmassági vizsgálatok eredményének függvényében, a független egészségügyi szakértők döntésének értelmében előfordulhat, hogy egyes jelentkezők nem vehetnek részt a programban.

A foglalkozásokat szeptember 17-től december 6-ig, majd 2019. február 25-től május 16-ig minden hétfőn és csütörtökön 18.00-tól 19.30-ig tartjuk többnyire az FTC Népligeti Sportközpontjában, ritkábban a Groupama Arénában. A programban résztvevők erről mindig előzetes értesítést kapnak.

A foglalkozások alkalmával a Ferencvárosi Torna Club valamennyi résztvevő számára térítésmentesen biztosítja a sporttelep és sporteszközök használatát, öltözőt, zuhanyzási lehetőséget, két pólót, ásványvizet, nővéri ügyeletet és elsősegélyt.

Csatlakozni a fradi.hu-n tudsz!

A program névadó támogatója a Telekom, kiemelt médiapartnere az Üllői129 szurkolói oldal. A programot folyamatosan nyomon követjük a Fradi Média felületein, többek közt a Fradi TV adásaiban.

A projektben résztvevő európai futball klubok: Ferencvárosi Torna Club, Fulham FC, Rangers FC (Egyesült Királyság), Bayer 04 Leverkusen (Németország), Feyenoord Rotterdam, NEC Nijmegen, Vitesse Arnhem (Hollandia), KAA Gent (Belgium), Valarenga (Norvégia).