Feczkó szerint a második félidőben mutatott játékukra tudnak majd építkezni.

Az első félidőben azt láttam viszont, amit a hét során gyakoroltunk, 4-4-2-t, gyémántalakzatban. Így emberfölényünk volt a középpályán. Meleg volt, de jó pillanatokban szereztünk gólokat. A félidő vége előtt az MTK-nak volt egy ziccere, és ezután könnyelműek voltunk, kerültük a párharcokat. A második félidőben cserélnünk kellett és a széleken nem volt meg a védekezésünk. Hiányzott a középpályán a stabilitás, mert a szélsők játszottak ezeken a posztokon. A játékosok nem vállalták a párharcokat és visszahoztuk az MTK-t a meccsbe. Nem érezték a poszt ritmusát. Épp ez a gondja sok magyar csapatnak, hogy ha felpörög a meccs, akkor nem tudják felvenni a ritmust. Az ilyen helyzetekben több tűz kellene a játékosokba. Reméljük a jövőben így is lesz, de nem lehet mindig az edző mögé bújni. A végén örültem a negyedik gólunknak, nagyon meleg volt, így nehéz focizni, szeretnék gratulálni mindkét csapatnak.

Frimpongnak nem tört el semmije, ennek örülök a legjobban. Olyan régen vagyok a fociban, hogy nyugodtan kezelem ezt a helyzetet, együtt kell tudni élni azzal, hogy szidnak. Én sohasem fogok egy rossz szót sem mondani a fradistákról, mindig szeretettel bántak velem, ezt akarom visszaadni. Jobb, ha engem pécéznek ki, és nem a játékosokat. Azt az arcunkat mutattuk a nemzetközi kupában, amit az ilyen csapatok szoktak. Remélem a következő edző sikeresebb lesz a ezen a téren. Én annak örülök, hogy a játékosok megvalósítják azt, amit a héten dolgozunk. Ha nem a Maccabival, hanem egy luxemburgi csapattal találkozunk, azt talán szintén három góllal verjük.

Thomas Doll

Az első félidőben klasszisokkal jobb volt a Fradi, gratulálok. Agresszívek voltak, lefociztak minket. A szünetben rendeztük a sorokat, 3-1 után volt egy jó 25 percünk. Ma ennyivel jobb volt a Fradi. Fölénk nőttek az első félidőben, de a második félidei játékból lehet építkezni. A Fradi a magyar bajnokság legnagyobb esélyese, a Vidin kívül mindenki a 3-12 közti helyeken osztozik majd.

Feczkó Tamás