Izlandi támadónk elmondta azt is, hogy reméli, hamarosan a családja is megérkezik Magyarországra.

– Milyen volt a debütálás a bajnokságban?

– Rendkívül fontos volt, hogy jól kezdjük a bajnoki szezont, és úgy érzem, ez sikerült is a csapatnak. Meggyőző sikert arattunk, és a szurkolók fantasztikus hangulatot teremtettek, így élmény volt a pályán lenni.

– Mi változott érkezésed óta: milyen a csapat részének lenni?

– Nagyon jól érzem magamat, úgy gondolom, hamar sikerült beilleszkedni a csapatba. Jól fogadtak a társak, és hétről-hétre egyre erősebben leszünk. Nyilvánvalóan szebb kezdésben reménykedtünk az európai porondon, de a bajnokságban javítani tudtunk.

– Mit tudsz a következő összecsapásról?

– A csapattársaktól és az edzőktől tudom, hogy az MTK elleni mérkőzés egy igazi rangadó. Utána is néztem, nagyon közel van a két stadion egymáshoz, és hosszú múltra tekint vissza a párharc. Lényeges, hogy minden mérkőzésen a maximumot nyújtsuk, és bár idegenben fogunk játszani, bízom a jó eredményben.

– Nagy a küzdelem a csapatba kerülésért?

– Természetesen! A Fradi Magyarország legnagyobb klubja, már csak emiatt is nagy kell, hogy legyen a küzdelem. Mindenki, minden edzésen a legjobbját akarja nyújtani, hogy a csapatba kerülhessen. Szeretem a kihívásokat, rendkívül jó játékosok vannak a keretben, és van, akinek több idő kell, hogy a legjobb formájába kerüljön. Nekem is kell még javulnom, rá kell éreznem a játékrendszerre.

– A családod jelenthet plusz motivációt számodra?

– Mindenféleképpen, hiszen a feleségem és két gyermekem még Dániában vannak. Ők mindig is motivációt jelentettek számomra, remélem, hamarosan itt lesznek velem Magyarországon. Viszont, mint mondtam, mindent beleadok, és szeretném a legjobbamat nyújtani zöld-fehér színekben!

Fradi app