A sérültekről is nyilatkozott a német mester.

Az első meccs eredménye a Maccabinak kedvez, bánhatjuk, hogy gólt kaptunk a meccs végén. Gólt kell szereznünk, biztos vagyok benne, hogy ehhez meg is lesznek a helyzeteink. Fontos, hogy higgadtak legyünk, hiszen nem tudhatjuk, hogy hány lehetőségünk akad. A Maccabi erős, de nem legyőzhetetlen.

Megvan a megfelelő taktikánk, nem szabad kapkodnunk és fejjel rohanni a falnak. Lanzafamet Pesten le kellett cserélni, de az orvosi stáb rendbe rakta és tudott készülni a csapattal. Böde, Botka és Varga viszont több edzést kihagyott. Az izraeli csapatok játsszák a focit, nem vagdossák el a labdát. Ellenfelünknek a középpályán kifejezetten jó játékosai vannak, oda kell figyelnünk rájuk. A VB-n is látszott, hogy milyen sok meccs dőlt el rögzített szituáció után, erre is készültünk. Éhesek vagyunk a sikerre.

Lothar jó barátom, próbált néhány aktuális információt még begyűjteni a Maccabiról. Tíz éve a Netanya edzője volt, van némi rálátása az itteni focira. Nem sokkal ezelőtt tettük le a telefont. Egy-két hasznos információt el tudott mondani, remélem alkalmazni tudjuk őket.

forrás: NS