Izlandi csatárunk biztos benne, hogy idegenben is lesznek helyzeteink.

Különleges meccs volt. Először léptem pályára új csapatomban és csak félig lehetek elégedett. Egyrészt mindig szeretek gólt lőni, ez most nem sikerült, másrészt a végén egyenlített ellenfelünk. Jól játszottunk szerintem, keményen dolgoztunk, taktikailag és tempóban sem maradtunk alul esélyesebb ellenfelünk ellen. Ami engem illet, sokat kellett futni, harcolni, próbáltam helyzetbe kerülni, átlagos teljesítményt nyújtottam. Tudok ennél sokkal jobban játszani.

Alighanem kint nagyon meleg idő fogad bennünket, sok szurkolóval, így nem lesz könnyű dolgunk. De látva az első mérkőzést van esélyünk a továbbjutásra. Az első meccs megmutatta, hogy hiába van nagyobb nemzetközi rutinjuk és játszottak az elmúlt években többször is az EL csoportkörben, nem olyan nagy a lemaradásunk. A visszavágón nem szabad türelmetlennek lennünk, biztos vagyok benne, hogy kint is meglesznek a helyzeteink.

Egyelőre szokom Budapestet, de már látom, hogy Budapest nagyszerű hely. A családom egyelőre Dániában van, keresem a megfelelő lakást, a kislányom az iskolát kezdi, a kisfiam az óvodát, úgyhogy izgalmas időszak ez. De most semmi másra nem szeretnék koncentrálni, mint a csütörtöki meccsre. Jó lenne megszerezni első gólomat.

forrás: NS