Blazic hátul nullára hozná a Maccabi elleni visszavágót, abban pedig biztos, hogy a támadóinknak meglesznek a lehetőségeik.

Thomas Doll

Az első meccs eredménye inkább a Maccabinak kedvez. De nem is baj, hogy gólt kell szereznünk, ez csak céltudatosabbá teszi a csapatot. Megvan a tervünk a találkozóra, a fiúk tudják, hogy mi kell a sikerhez. Fontos lesz, hogy amikor helyzetbe kerülünk, hidegvérűek maradjunk, és értékesítsük a lehetőségeinket. Az első mérkőzésen szervezett volt a csapat védelme, kevés lehetőséget engedtünk az ellenfélnek, a hajrában mégis gólt kaptunk. A tanulság, hogy egészen a hármas sípszóig agresszívnek kell lennünk. Láttuk a világbajnokságon is, hogy a pontrúgások meccseket dönthetnek el – ezekre is fokozottan oda kell figyelnünk. Magabiztosak vagyunk a találkozó előtt. A Maccabi Tel-Aviv ugyan rendkívül erős ellenfél, de egy meccsen képesek vagyunk legyőzni őket.

Miha Blazic

Minőségi futballisták érkeztek a keretbe, de ez nem is meglepő, máskülönben nem is játszhatnának a Ferencvárosban. Mindenki gyorsan beilleszkedett, az első meccs is megmutatta, hogy az új társainkkal is jó teljesítményre voltunk képesek. Ennek ellenére a lefújás után bosszankodtunk, hiszen rendkívül frusztráló az utolsó percben gólt kapni. Azzal a céllal érkeztünk ide, hogy megmutassuk a minőséget, amit képviselünk. Ezúttal le akarjuk hozni a meccset kapott gól nélkül, a támadóink játékerejét ismerve pedig biztos vagyok benne, hogy jó esélyeink lesznek a gólszerzésre.

Fradi.hu