Amely érvényes lesz majd a hazai Erste Liga, Magyar Kupa és Visegrád Kupa mérkőzésekre is.

Az FTC hazai mérkőzéseit továbbra is a Pesterzsébet Jégcsarnokban játssza. Ezekre a találkozókra a belépő ára egységesen 1000 forint. A tavalyi idényhez hasonlóan ezúttal sincs lehetőség diákjegy vásárlására.

A szezonbérlet, ami érvényes az összes hazai Erste Liga, Visegrád Kupa-, valamint ha kiírásra kerül, a Magyar Kupa-mérkőzésekre is (beleértve a középszakaszt és a rájátszást is) egységesen 20.000 forintba kerül.

Fontos változás, hogy az idei szezontól nincs lehetőség diák és nyugdíjas bérlet vásárlására, emellett viszont az előző évihez képest csökkent a szezonbérlet ára. Ez annak tükrében még nagyobb kedvezmény, hogy az Erste Ligában minimum 25, maximum 34 hazai mérkőzést játszik a Ferencváros, a bérlet pedig emellett a Visegrád Kupában és a Magyar Kupában is érvényes. Szurkolóink így a bérlet megvásárlásával a legpesszimistább forgatókönyv szerint is 769 forintos egységáron tekinthetnek meg egy hazai mérkőzést, de több hazai VK- és MK- találkozóval, valamint az Erste Ligában egy esetleges hosszú meneteléssel ez még tovább csökkenhet!

A hazai mérkőzéseken továbbra is minden esetben karszalagos beléptetés lesz érvényben. Ennek megfelelően jegyvásárlás esetén szurkolóink a karszalagot a jegypénztárnál automatikusan megkapják a belépő mellé, míg bérleteseink egy külön nekik felállított pultnál vehetik azt át minden mérkőzés előtt.

Fradi.hu