Délután fél ötkor játszanak a helyi együttes ellen.

A bácskai fradisták nagy örömére július 14-én, szombaton újra Bács-Kiskun megyébe, ezúttal Szabadszállásra látogat a Ferencváros öregfiúk csapata.

Az ősi kun város szinte Fradi fellegvárnak számít, hiszen itt született női kézilabdacsapatunk hajdani remek játékosa, Tóth Beatrix, továbbá máig sok szurkoló rendszeresen jár a klub kézilabda és futballmérkőzéseire is, sőt, több más ferencvárosi kapcsolat is akad, amit a hétvégi meglepetésvendégek megjelenése is híven tükröz majd.

A szabadszállási Fradi-ünnepen komoly érdeklődés övezi az egykori kedvencek hazai öregfiúk elleni, 16.30-kor kezdődő mérkőzését. Az FTC gólkirályokkal, bajnokokkal, kupagyőztesekkel, az 1975-ös KEK-fináléban és az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt labdarúgókkal a soraiban érkezik Szabadszállásra, vagyis a szurkolók találkozhatnak Rab Tiborral, Koch Róberttel, Keller Józseffel, Szűcs Mihállyal, Szeiler Józseffel, Józsi Györggyel, Fischer Pállal, Dzurják Józseffel, Bojan Laziccsal, s persze másokkal is.

A ferencvárosi küldöttség jóval a mérkőzés előtt megérkezik Szabadszállásra, így a szurkolóknak bőven lesz idejük a népszerű Fradi játékosokkal való beszélgetésre és közös fotók készítésére is, ami a meccs után is folytatódhat.

A hagyományokat felidézve, a Ferencvárosban az utolsó percekben a szombati találkozón is pályára lép a vendéglátók közül egy – maguk közül kiválasztott – labdarúgó, akit a zöldek tiszteletbeli csapattaggá avatnak. Az „örökzöld” szervezők szépszámú publikumra és nagyszerű hangulatra számítanak a szabadszállási sporttelepen rendezendő futballünnepen.

Fradi.hu