A sajtótájékoztatóról jelentkezünk.

Ma egy jó, kompakt Fradit láthattunk. Ha figyelembe vesszük azt, hogy keveset dolgoztunk együtt az újakkal, elégedettek lehetünk a teljesítménnyel. A 93. percig végrehajtottuk a tervünket. Tudtuk, hogy az EL-ben nem fogunk tudni annyira támadófocit játszani, mint az NBI-ben. Pontrúgásból, kontrákból voltak lehetőségeink 1-0 után is. A hangulat magával ragadó volt, 94 percen át fantasztikus támogatást kaptunk, mindenkinek nagy élmény lehetett ez a meccs. Az fáj, hogy egy apróbb figyelemkiesés miatt elvesztettük az előnyt, a jutalmat. Remek kezdés volt ez, amiből sok tanulságot vonhatunk le. Tel-Avivban is lesznek lehetőségeink, ma a magyar focit nagyszerűen képviseltük, ennek nagyon örülök, az 1-1 ellenére is.

Nagyon sok alázattal kell az előttünk lévő feladatokhoz állni. Nagyszerű játékosok érkeztek, több a variációs lehetőség, nagyobb a konkurenciaharc, ami a hasznunkra lesz. Ha ilyen szenvedéllyel dolgozunk tovább, nagyszerű dolgokat érhetünk el. Ha fittebbek leszünk, még jobbak leszünk.

Davidének maradtak ki edzései, egyedül edzett a Fradiba érkezése előtt. A meccs során görcsöt kapott, jó volt, hogy jelzett, nem tud tovább játszani, ez megoldódik a következő napokban.

Thomas Doll

Az első félidőben picit több helyzetünk volt. Kemény ellenfél volt a Fradi, a szezon eleje mindig nehéz, ilyenkor nehéz jól focizni. Az eredménnyel elégedettek lehetünk. Nyerni akartunk, a jövő héten remélem sikerül is. A hangulat szenzációs volt, remélem a mi szurkolóink is tudnak majd ilyen hangulatot teremteni.

Támadni akartunk az elejétől. Az első félidőben voltak helyzeteink, jó lövéseink. A Fradi gólja után több lehetőséget tudtunk kialakítani.

Vladimir Ivity