Érdekességek kiszemeltekről, ellenfelekről.

– Alfonso Espino megkezdte a felkészülést a Clausurára a Nacional csapatával. A játékosnak december 31-ig él a szerződése.

– Buenos Aires-i hírek szerint tegnap megérkezett Matías Rodríguez játék-, és munkavállalási engedélye is – így a héten várják is árának első részletét a Chacarito Juniorsnál.

– Marcel Heister nem jelent meg a Bejtár első edzésén, nem veszi fel a telefonját, a Bejtár129 szerint munkaügyi per elé nézhet.

– David Lanzafame ismét megtagadta a pályára lépést, ezúttal a Honvéd Partizan elleni edzőmeccsén.

– Mint arról tegnap beszámoltunk, a Maccabi Tel-Aviv az UEFA FFP (Financial Fair Play) eljárása alatt van. Azt is megírtuk, hogy annak érdekében, hogy megfeleljen az elvárt hiánynak, a tulajdonos, a kanadai Mitch Goldhar egy cége szponzorációs szerződést kötött tegnap 4.5 millió euró értékben. Azóta kiderült, az új szponzor, a tulajdonos kanadai cége semmilyen üzleti, kereskedelmi tevékenységet nem folytat Izraelben. Az UEFA vizsgálja, hogy a szponzorszerződés nem rejtett tulajdonosi támogatás-e. Na vajon? Amennyiben tulajdonosi támogatásnak minősül, akkor nem csökkenti a hiányt az UEFA értékelésében.

– A kupaellenfelünk tegnap lejátszotta első felkészülési meccsét. A lengyel Arka Gdynia ellen ikszeltek, az Arka szerzett vezetést, az izraeliek pedig egyenlítettek. Ivity edző így értékelt: „Most először megnézhettem mindenkit 45 percekre, a célunk az, hogy készen álljunk a Fradira. Keményen kell dolgozni, rengeteg dologban kell javulnunk. Nincs sok időnk, de tudjuk, mit kell tennünk és lépésről lépésre haladunk.