Játékosedzőnk a hosszabbításban döntötte el az egyenesági kiesés kérdését – ellenfelünk búcsúzik az NBI-től, míg mi osztályozót játszunk a Rubeolával.

Futsal, NBI, rájátszás, a 9. helyért, 3. mérkőzés
Ferencváros 3-2 hu. (2-2, 0-0, 1-0, 0-0) Bőny
Gólok: Keresztury 2, Safar

Beszámoló: FTC futsal, Futsal Hungary

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-1 az FTC javára!

Tóth Gy. – Safar, Birinyi, Andorka, Horváth B. – Vámosi (k), Komáromi, Szabó Zs., Juhász, Jenei, Dénes, Keresztury, Bencze, Vattamány

Játékos-edző: Safar Tony

Sáfár Tony

Tudtuk, hogy végletekig kiélezett lesz ez a meccs is. Az első két meccs után számítottunk rá, hogy erővel jobban fogjuk bírni, így nem bántuk, hogy hosszabbításra kerül sor. A ráadásban a gól után lezárhattuk volna a párharcot, de nem tettük, a legvégén meg szerencsénk volt, de talán az elmúlt időszak szerencsétlenségeiből valamit visszaadott a sors. Úgy érzem, az összkép alapján nem érdemtelenül nyertük meg a párharcot. Többször is visszajöttünk vesztett állásból, ami mutatta, hogy volt tartásunk, főleg az idegenbeli összecsapáson. Sokat számított, hogy végre mindenkire számíthattam, volt variációs lehetőségünk. Tudjuk, hogy még csak egy lépést tettünk a bennmaradás felé, és még egy igen nehéz párharc vár ránk! Van miért visszavágni a Csömörnek. Ha ezzel a hittel és szívvel megyünk tovább, akkor örülhetünk a jövő hét végén is.