A balmazi játékos érkezése már télen felmerült, most nagy a valószínűsége, hogy nálunk folytatja a pályafutását.

Az elmúlt napokban több klub kapcsán is hallottunk arról, hogy szívesen látnák soraikban a Balmazújváros középpályását, Sigér Dávidot és a mezőkövesdi Bognár Istvánt. Az MTK érdeklődését már jeleztük velük kapcsolatban, míg Sigért már télen szerződtette volna a Ferencváros, és értesüléseink szerint a zöld-fehéreknél továbbra is képben van a 27 éves középpályás.

A játékosok menedzsere, Horváth Zsolt elismerte, hogy mindkét labdarúgó iránt nagy a kereslet, bár konkrét csapatneveket nem említett.

Alig van olyan klub az NB I-ből, amely ne érdeklődött volna az elmúlt hetekben Bognár István és Sigér Dávid iránt, hiszen mindketten fontos szerepet játszottak csapatukban, jó szezonjuk volt és szabadon igazolhatóvá válnak” – fogalmazott a Nemzeti Sport Online megkeresésére a két játékos ügynöke.

Sigér a mostani teljesítményével berobbant az NB I-be, 32 meccsen játszott, négy gólt szerzett, a Balmazújváros kulcsemberének számított – folytatta Horváth. – Úgy gondolom, lesz lehetősége arra, hogy élcsapathoz szerződjön, persze fontos szempont, hogy olyan csapathoz kerüljön, melynél rendszeres játéklehetőséghez juthat. Ugyanez a helyzet Bognár Istvánnal is, azzal a különbséggel, hogy a Mezőkövesd éppen az ő jó teljesítményének is köszönhetően bennmaradt az NB I-ben,. ezért az ő esetében az is elképzelhető, hogy marad a klubnál, mert szeretnék megtartani.

forrás: nso.hu