Domi elmondta, hogy két hetet kell kibírnia sportolás nélkül.

– A legfontosabb: hogy vagy?
– Már sokkal jobban vagyok, köszönöm. Nem emlékszem teljesen az esetre, volt egy 4-5 perces kiesés, az első emlékem a mentőautóból van. Azt mondták, hogy már előtte is beszéltem, de erre nem emlékszem. Visszanéztem az esetet, látszik, hogy eszméletlenül estem a földre.

– Mi történt ezután?
– Debrecenbe szállítottak kórházba, és azonnal mondták a vizsgálatok után, hogy agyrázkódásom van, valamint a vállamban lehetnek szalagsérülések, ez eléggé fáj. Még aznap este áthoztak az Uzsoki utcai kórházba, itt nem volt semmi komoly dolog, megfigyeltek, hogy ne legyen semmi gond.

– Voltak látogatóid?
– A csapattársak kerestek, de mondtam, hogy nem kell bejönni, mert vártam, hogy minél hamarabb hazamehessek. Így ki tudtam pihenni magam. A mérkőzés után viszont felhívott Tamás Laci, akivel az ütközés történt. Nagyon jól esett, mert tudom, hogy nem volt a dologban semmi szándékos, nem haragszom rá.

– Mi fog történni a következő időszakban?
– Két hetet kell kibírnom sportolás nélkül, addig nem edzhetek. Szerettem volna a válogatottban játszani, de így most a meccsre se tudok kimenni. A mostani hetet végigpihenem a családom és a barátnőm társaságában, a jövő hetet pedig még meglátjuk. Lehet, hogy még be kell jönnöm a kórházba vizitre, de majd szólnak. A lényeg, hogy minden rendben, és már itthon vagyok.

Fradi.hu