Hazai pályán fogadjuk az NBI fináléjának harmadik mérkőzésén az MTK-t. Mindent bele, lányok!

Női labdarúgás, NBI, rájátszás, döntő, 3. mérkőzés
Péntek, Kocsis-sporttelep, 17.00: Ferencváros – MTK
TV: M4 Sport

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1-1.

A találkozóra a belépés ingyenes, a szurkolók érkezési sorrendben foglalhatják el helyeiket a létesítmény befogadóképességének határáig. Szurkolóink, illetve a sajtó munkatársai a Szállás utca felől, míg a vendégdrukkerek a Horog utca felől juthatnak be a mérkőzésre.

Csiki Anna

Nem mindennapi helyzetben vagyok most, helyt kell állnom az iskolában és a pályán egyaránt. De egyelőre úgy érzem, sikerül mindkét fronton teljesíteni. Most az iskolai tevékenységeim egy picit lazábbnak mondhatók, ugyanis az írásbeliken már túl vagyok, és csak később lesznek a szóbeli vizsgáim, így teljes koncentrációval tudok készülni a pénteki harmadik döntőre. A meccs után pedig remélem, már bajnokként tudok az érettségikre tanulni.

Fenyvesi Evelin

A héten minden nap volt egy vagy két vizsgám. Az a szerencse, hogy olyan ember vagyok, aki szereti a pörgést. Igyekszem a kettőt összeegyeztetni, ahogy egész évben tettem, de mindig csak arra összpontosítok, ahol éppen vagyok. Az edzések alatt abszolút nem foglalkoztam a vizsgáimmal. Remélem, hogy sikerül pénteken megnyernünk a mérkőzést, ami egyben a bajnoki aranyat jelentené, de ahogy az előző mérkőzés előtt sem, most sem szeretnék nagy szavakkal dobálózni, mi leszünk ott a pályán, csak mi tudjuk megnyerni a mérkőzést. Ha az előző mérkőzés előtt azt nyilatkoztuk , hogy fel kell szántani a pályát, csúszni-mászni kell, akkor ez a pénteki meccsre enyhe kifejezés lenne, kétszer többet kell majd dolgoznunk! Hideg fej, forró szív, ez lehet a kulcs.

Németh Júlia

Már önmagában az, hogy van harmadik meccs, erőt kell, hogy adjon nekünk! Nagyon mélyre került a csapat a vereség után, de sikerült belőle felállnunk! A csapategységben lehet az erőnk! Pénteken ezt is szeretnénk megmutatni a kilátogató szurkolóinknak, akik végig buzdítottak minket és a vereség után is voltak, akik hittek bennünk. Mi kapusok is szeretnénk hozzátenni a csapat sikeréhez magabiztos, jó teljesítménnyel. Fontos lesz, hogy tartást adjunk a csapatnak hátulról. Kiélezett párharcra számítok, úgyhogy leginkább mentálisan kell majd a topon lenni.

Szeitl Szilvia

Nagyon örülünk, hogy van harmadik találkozó, mert az első mérkőzésünket nagyon elrontottuk, így volt min dolgozni, de sikerült kijavítani a hibánkat. Ugyanúgy készülünk, mint a második találkozóra. Meg szeretnénk nyerni a bajnokságot, és ezért mindent bele fogunk adni.

Fradi.hu