Öregfiúk csapatunk háromgólos hátrányból állt fel, méltón emlékezve a tragikus hirtelenséggel elhunyt Fehér Ildikóra.

Egyperces gyászszünettel kezdődött öregfiúk labdarúgócsapatunk Budafoki LC elleni bajnoki mérkőzése a Népligetben, amelyet a 42 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Fehér Ildikó emlékére tartottak, aki gyermekkora óta egészen haláláig a Ferencvárosnak szurkolt.

A döbbenet aztán a pályán is megmutatkozott, hiszen a vendégek a 13. és a 19. perc között háromszor is betaláltak. A félidő közepén Józsi György szépített, ám egyetlen perccel később egy újabb találattal ismét hárommal vezetett a Budafok. Nyolc perccel az első félidő vége előtt egy büntetőt Józsi értékesített, így kétgólos Fradi-hátránnyal vonulhattak szünetre a csapatok.

A fordulást követően folytatódott a Józsi-show, míg a középpályánk gyakran átjátszotta az ellenfelet, a védelem pedig remekül tette a dolgát, így hamar egyértelmű fölénybe került a Fradi. A lendület és az odaadás pedig végül eredményre vezetett: előbb Lisztes Krisztián passzából Józsi megszerezte önmaga és csapata harmadik gólját, majd újra ő talált be, végül pedig egy második büntetőből a győzelmet jelentő gólt is megszerezte.

A Ferencváros ezzel az öt Józsi-góllal fantasztikus győzelmet aratott, a szépszámú közönség pedig vastapssal köszönte meg a csapatnak a csupaszív játékot.

Csapatunk vezetőedzője, Dzurják József a szomorúan indult mérkőzés végén így értékelt:

A budafokiak megcibálták a szó szerint alvó oroszlán bajszát, ám a legendás Fradi-szív ezúttal is nagyot dobbant. Józsi Gyuri extra teljesítményt nyújtott, de a többieket is elismerés, szeretet és gratuláció illeti, hiszen egymásért és a klubért küzdve szép győzelmet arattak. Úgy érzem, ezzel a játékkal méltó módon emlékeztünk meg Fehér Ildikóról.

Öregfiúk labdarúgócsapatunk ezzel a remek győzelemmel megerősítette vezető helyét a bajnoki tabellán.

Labdarúgás, öregfiúk bajnokság
FTC – Budafoki LC 5-4 (2-4)
FTC: Nagy G. – Szűcs M. (Ujfalusi, a szünetben), Telek, Józsi, Keller – Lazic, Bubcsó – Ebedli (Tóth R., 78.), Lisztes, Fehér Á. (Lengyel B., 54.) – Jordáki (Szeiler, a szünetben).
Gól: Józsi (5)

Fradi.hu