Erről Thomas Doll beszélt, Miha holnap utazik el hazája válogatottjához.

Miha Blazic meghívót kapott a szlovén labdarúgó-válogatottba. Szlovénia június 2-án Montenegró ellen vív felkészülési mérkőzést. Ezen a napon a Ferencváros Balmazújvárosban lép pályára, a bajnokság utolsó fordulójában. Vezetőedzőnk, Thomas Doll azonban úgy döntött, elengedi Blazicot nemzeti csapatához.

Leültünk beszélgetni Mihával, és abban maradtunk, hogy holnap elutazhat a válogatotthoz. Nagy lehetőség számára, hogy bemutatkozhat a nemzeti csapatban, míg a mi pozíciónkon már nem tud jelentősen változtatni a balmazújvárosi mérkőzés. Miha nagyszerű szezont játszott, és boldog volt, hogy gondoltak rá a nemzeti csapatban. Június 11-én pedig visszatér, és a keret többi tagjával együtt kezdi meg a felkészülést a következő idényre – mondta Doll.

Blazic 2017 júniusában a Málta elleni vb-selejtezőn a kispadon ült, de egyelőre még nem lépett pályára a nemzeti csapatban.

Minden játékos álma, hogy hazája válogatottjában játszhasson. Nagyon bízom benne, hogy pályára léphetek szombaton, nagy lépés lenne a karrieremben. Nagyon hálás vagyok Thomas Dollnak és az edzői stábnak, hogy elengednek, az új szezonban pedig ismét mindent megteszek majd a Fradi sikeréért – örvendezett szlovén védőnk.

Fradi.hu