Emellett a ferencvárosi televízió Zöld-fehér hírek magazinja látogatta meg az utánpótlás bázist, valamint szóba került a közelgő budapesti világbajnokság is.

Férfi birkózás, CSB, Extraliga, 1. forduló

Ceglédi VSE 6-2 Ferencváros
Pénzügyőr SE 7-1 Ferencváros
ESMTK 7-1 Ferencváros
Ferencváros 6-2 Csepeli BC
Ferencváros 6-2 Újpesti TE

Vasárnap a pesterzsébeti Kruj Iván Sportcsarnokban rendezték a birkózó Extraliga csapatbajnokság első fordulóját, amelyen az FTC népes gárdával indult. A hatcsapatos csoportmérkőzések során a mieink kikaptak a címvédő ESMTK-tól, a Pénzügyőrtől és a Ceglédtől, de legyőzték a Csepelt és az NB I-ből feljutott Újpestet, így összesítésben a negyedik helyen várhatják a novemberi folytatást.

Elégedett vagyok a látottakkal, mert még a vesztes mérkőzéseken is nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. Sajnos az ESMTK, a Pénzügyőr és a Cegléd még más szintet képvisel, mint mi, de folyamatosan közelítünk hozzájuk. A Csepelt és az Újpestet magabiztosan győztük le, így azt mondhatom, hogy hoztuk a kötelezőt és minden a papírforma szerint alakult. Bácsi Pétert végül nem versenyeztettem, sem kötött-, sem pedig szabadfogásban. A fiatalok, Bak Gergely, Gégény Dominik vagy éppen Váncza István is sok szép mozdulatot mutattak be, utóbbi ráadásul legyőzte legnagyobb vetélytársát a junior korosztályban” – mondta az első fordulót követően Fodor Zoltán kötöttfogású szakágvezető.

Fradi.hu, MBSZ