Mindketten ma ünneplik születésnapjukat – az előttünk álló feladatokról is beszéltek.

Labdarúgócsapatunk két játékosa, Miha Blazic és Nagy Dominik is május 8-án született. Együttesünknél hagyomány, hogy a születésnapos tortát hoz a társaknak.

Tudom, hogy a csapatnál a születésnaposnak tortát kell hoznia, így én sem tértem el ettől a szokástól. Nagy Dominikkal együtt mentünk el megvenni a csapatnak a tortákat. Természetesen majd csak az edzés utáni vacsorán eszünk belőle, de remélem, sikerült finom süteményt beszereznünk – mosolygott a 25. születésnapját ünneplő Miha Blazic.

Szlovén védőnk magabiztosan tekint az elkövetkezendő hetek kihívásaira.

Kemény találkozón vagyunk túl, jobban játszottunk, mint a Videoton – folytatta Blazic. – Nem volt szerencsénk a támadások befejezésénél, viszont erősek voltunk, és ezt a formát tovább kell mentenünk a következő mérkőzésekre is. A keret összes játékosa minőségi futballra képes, biztos vagyok benne, hogy bárki is játsszon, az 100 százalékot fog nyújtani a Vasas elleni összecsapáson is.

A 23. életévét betöltő Nagy Dominik úgy érzi, nem lesz könnyű dolgunk a Vasas ellen.

Továbbra is az élen állunk a tabellán, ami mindennél fontosabb – mondta Nagy Dominik. – A nyomás nem rajtunk van, viszont nem is kérdés, hogy mindegyik előttünk álló mérkőzést meg kell nyernünk. Hosszú a keretünk, minden poszton több erős játékos is rendelkezésre áll. A Vasas ellen mindkét csapat győzelmi kényszerben játszik, csak más-más okokból. Szóval mindenképpen kemény összecsapásra számítok, de nem lehet kérdés, hogy meg kell nyernünk az összecsapást.

Fradi.hu