A B-közép vezetőjének felhívása a nagy meccs előtt.

Fradisták!

Mint mindannyian tudjátok, a holnapi napon [a bejegyzés tegnap született – Sherlock] a bajnoki cím szempontjából a szezon egyik legfontosabb mérkőzésére kerül sor. A Videoton ideiglenes otthonába, Felcsútra látogatunk.

Mindösszesen kb. 540 db vendég jegy talált gazdára, holott úgy gondolom ennek akar a tízszerese is elfogyott volna. A tét a kötelező győzelem mellett, a 30. bajnoki cím felé tett óriási lépés!!

Megkérek mindenkit érezze ennek a súlyát, 2004 után ismét A LELÁTÓN akarok bajnoki címet ünnepelni!! A csapaton kívül nagyban kellünk hozzá Mi is! Az egész B-Közép, minden FRADISTA! 90 percen keresztül adjunk olyan pluszt a csapatnak, amivel a győzelmen kívül semmi más nem jöhet szóba, szurkoljuk ki a győzelmet, legyen kibaszott pokol a lelátón! Érezze felcsúton mindenki, mi is az a FERENCVÁROS!!!

Mindenki érkezzen ZÖLD pólóban, vagy Fradi mezben! Tartózkodjatok a mértéktelen alkoholfogyasztástól! Nyerjük meg együtt ezt a meccset, a szezon végén pedig, 14 év után, szóljon újra EGYÜTT….. BAJNOKCSAPAT!

Csak a szombatra vársz…

FERENCVÁROS