Az MLSZ pogácsakommandója női csapatunkra is lecsapott a Magyar Kupa döntő miatt. Csányi Sándor mellett a FEB is örült a sok nézőnek. Remélhetőleg ebből a pénzből sikerül majd megjavíttatniuk a “tescogazdaságos” serleget

NB I

A FEB az FTC – Haladás mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az ellenfél játékosának szidalmazása) 250.000 Ft, a Haladást, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Női nagypályás bajnokságok és kupák

A FEB a Diósgyőr – FTC MK döntő mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 150.000 Ft, az FTC-t, mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 300.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

BMLSZ