Domi lábában még ott van a varrat, reméli, hogy minél hamarabb felépül.

– Nagyon kemény belépőt kaptál a Mezőkövesd ellen, hogy vagy most, néhány nappal az eset után?
– Jobban vagyok, köszönöm. A varrat még mindig benne van a lábamban, a bokám még eléggé be van dagadva, folyamatos kezelésekre járok. Örülnék, ha minél hamarabb helyrehoznák, de erre még várni kell.

– A félidőben álltál be, de nem kértél cserét a sérülés után. A lábad is vérzett, ez mennyire akadályozott a további játékban?
– Az elején még hátráltatott, mert elég komoly fájdalmat éreztem. Egy idő után elmúlt a fájdalom és megszoktam, így tovább tudtam játszani.

– Beszéltél Iszlai Bencével utána, vagy most a napokban?
– Nem igazán. Meccs közben odaszóltam, hogy legalább annyit mondhatna, hogy nem volt szándékos, de nem reagált. Nem állítom, hogy direkt csinálta, sajnos elkésett, vagy én voltam gyorsabb. A lényeg, hogy szerencsém volt, és nem lett nagyobb baj.

– Volt már ehhez hasonló sérülésed?
– Előfordult már, hogy a szemöldököm felszakadt egy könyöklésnél, de a lábamat még nem kellett összevarrni. Ez az első ilyen, de remélem, hamar felgyógyulok. Lekopogom: eddig elkerültek a komoly sérülések. Egy hétnél többet eddig sosem kellett kihagynom, talán ez az első alkalom, hogy ennyi időre kiesek.

Fradi.hu