Korábbi klasszis jégkorongosunk, Hudák Gábor részesült elismerésben.

Jégkorongszakosztályunk szakmai igazgatója, a korábbi nyolcszoros magyar bajnok Hudák Gábor kapta meg a 2017-es Albert Flórián Életmű-díjat, amit labdarúgóink Mezőkövesd elleni bajnokija előtt vett át.

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány 2013-ban alapította meg az Albert Flórián Életmű-díjat, amellyel minden évben egy hosszú ideje a klubunkat szolgáló, az FTC örökségéhez munkájával jelentősen hozzájáruló személyt tüntetnek ki.

Az alapítvány választása ezúttal olyasvalakire esett, aki már sportolóként is letette névjegyét: 1964-ben született, a KSI-ben kezdte jégkorongos pályafutását, ám 1984-ben, mindössze húsz évesen már a Ferencvárossal ünnepelhetett bajnoki címet. A Fradival 1997-ig összesen nyolcszor lett bajnok, tagja volt a szakosztály máig utolsó bajnokcsapatának. 2011-ben hosszú idő után tért vissza a Fradihoz, tagja lett a szakosztály akkor megalakult új, nyolctagú elnökségének. Azóta is töretlenül szolgálja a ferencvárosi jégkorongot, 2015-től pedig szakmai igazgatóként dolgozik a szakosztályvezetés élén.

A díjazott az elismerést labdarúgócsapatunk Mezőkövesd elleni bajnokija előtt vette át ifjabb Albert Flóriántól, valamint az alapítvány ügyvezetőjétől, Albert Magdolnától.

Fradi.hu