A női labdarúgó válogatott soraiban hat fradistával fogadja ellenfelét hatkor Szombathelyen, világbajnoki selejtezőn. Hajrá, magyarok!

A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport, amelyet a Médiaklikken keresztül online is követhetsz, ha külföldön vagy a határon túl vagy, ide kattintva találsz segítséget, hogyan cselezheted ki a régiózárat.

Markó Edina

Két roppant nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a csoport favoritját fogadjuk, majd a hozzánk hasonló játékerőt képviselő közvetlen rivális, Horvátország otthonában lépünk pályára. A svédek Európa legjobb csapatai közé tartoznak, nagyon magas minőséget képviselnek, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy nehézzé tegyük számukra a mérkőzést. A svédországi selejtezőn láthattuk, melyek ellenfelünk legnagyobb erősségei, külön ki kell emelni nagyszerű szélsőjátékukat, amit nehéz lesz semlegesíteni, de igyekszünk minél kevesebb területet adni az ellenfél játékosainak. Játékosaim rendkívül motiváltak, szeretnék mindkét előttünk álló meccsen megmutatni, hogy több van a csapatban annál, amit eddig kihozott magából a selejtezőkön.

MLSZ