A Magyar Kézilabda Szövetség közleménye.

A hétvégén kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában a Török Bódog női Magyar Kupa négyes döntőre, amelyre minden jegy elkelt. Kérjük az eseményre érkező szurkolókat, hogy vegyék figyelembe a kupadöntő során érvényes beléptetési szabályokat annak érdekében, hogy minden kézilabdabarát számára maradandó élmény legyen a rendezvény.

Felhívjuk a jegytulajdonosok figyelmét, hogy a Győri Audi ETO szurkolói számára a belépés az Ifjúság útja felől, az Északi kapun át lehetséges, míg az FTC-Rail Cargo Hungaria, a Siófok KC és az Érd szurkolói a főbejáraton, azaz a metróállomás felőli deck-en közelíthetik meg az Arénát. Kérünk mindenkit, hogy a minél gyorsabb és biztonságosabb bejutás érdekében időben érkezzen meg az eseményre és tartsa be a belépési szabályokat.

Felhívjuk valamennyi szurkoló figyelmét, hogy a Papp László Budapest Sportaréna parkolói és büféi készpénzmentesek. A büfékben kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy belépőjegyeiket és parkolójegyüket előre megvásárolhatják a BudapestAréna Mobilalkalmazáson (ArenApp, Budapestarena) keresztül! Tekintettel arra, hogy a parkolóház kapacitása véges, kizárólag az előre megváltott jegy garantálja az érkező vendégek számára, hogy lesz parkolóhelyük. A már megváltott parkolójegy esetén nincs helyszíni díjfizetés, csak jegyérvényesítés; így látogatóink kényelmesebben tudják parkolóhelyüket elfoglalni.

Készpénzt kizárólag az Aréna ruhatáraiban fogadnak el.

Bővebben: MKSZ