Igénybe vehetőek a Fradi által szervezett buszok, amelyek a BS-től is indulnak, valamint a Megyeri útról a Komjádi-uszodához is mennek.

Drukkereink ezúttal is igénybe vehetik a klubunk által biztosított szurkolói buszokat, amelyek ezúttal három helyszínről indulnak a Szusza Ferenc Stadionhoz:

– a Groupama Aréna 2. számú kapucsoportjától, a Jegy- és Regisztrációs Központ elől 9 db busz indul, gyülekező és indulás 13.45-14.30 között
– a Pólus Center parkolójában 1 db busz várja a szurkolókat, gyülekező 14.30-15.15
– női kézilabdacsapatunk Győr elleni MK elődöntőjének helyszínéről, az Ifjúság útja-Kerepesi út kereszteződésénél 2 db busz áll rendelkezésre, gyülekező és indulás 14.10-14.30 között

Fontos információ, hogy a stadionunktól induló kilenc busz közül nyolc Újpest-Városkapuhoz indul, a Fradi-tábor közös vonulásának indulási pontjához. Az utolsó busz közvetlenül a Szusza Ferenc Stadionhoz megy, így aki szeretné kihagyni a vonulást, ezt a buszt válassza.

A derbi lefújása után az első két busz a Komjádi uszodához megy tovább, férfi vízilabda-csapatunk Euro Kupa döntőjének helyszínére, így érdeklődő szurkolóink kényelmesen odaérhetnek erre a találkozóra is. Kilenc busz a Groupama Arénához indul vissza, az utolsó pedig a Pólus Center parkolójába. Az autóbuszokra a szervezők tájékoztató táblákat helyeznek el, így mindenki láthatja, melyik busz melyik célállomásra indul tovább a derbit követően.

A buszos utazás ezúttal sem kötelező, de érdemes igénybe venni, hiszen így gyorsan, kényelmesen és biztonságosan juthatnak szurkolóink a mérkőzés helyszínére, ráadásul a Szusza Ferenc Stadionnál a parkolási lehetőségek rendkívül korlátozottak.

Fradi.hu