Csapatkapitányunk, Madaras Norbert kétmeccses eltiltást gyűjtött be. Ez automatikusan jár, miután négyperces kiállítást kapott. Német Tonit pedig gyakorlatilag kiütötték a mérkőzésből, egy ütés után nem tudta folytatni a játékot. Mint kiderült, eltörött az orra, így centerünk nem lehet ott a válogatottal Debrecenben a Világliga selejtezőn. Mielőbbi teljes felépülést kívánunk!

Férfi vízilabda OBI, középszakasz, felsőház, 5. forduló
Miskolci VLC 7-9 Ferencváros
Negyedek: 1-3, 1-2, 2-1, 3-3
Gólok: Vámos 2, Jaksics 1, Jansik 1, Madaras 1, Német 1, Pohl 1, Szirányi 1, Varga Dénes 1

Beszámoló: Fradi.hu

Varga Zsolt

Gratulálok a Miskolcnak, szerintem ez volt eddig a legjobb meccsük, amit ellenünk játszottak. 5-2 után úgy érzem, hogy valahogy visszafékeződtünk, kicsit leálltunk, erre jött rá a brutalitás miatti kiállítás [Sike József, a hazaiak vezetőedzője megjegyezte, hogy szerinte sportszerű mérkőzés volt, nem látta, miért járt a négyperces büntetés – Peti]. Ebből pedig komoly nehézségeink adódtak a mérkőzés végére. Csak nagy nehézségek árán tudtunk nyerni.

Jansik Szilárd

Ismertük már a Miskolc összes támadásvariációját, védekezését, hiszen hatodszor játszottunk ellenük idén. Fel is készültünk ezekből rendesen. Kézben tartottuk a meccset, a félidőig csak két gólt kaptunk, jól működött a védekezésünk. A brutalitás miatti kiállítás után felcsillant számukra egy kis remény, ezt jól ki is használták. Egyenlíteni is tudtak, de érződött, hogy elfáradtak, így be tudtuk húzni a meccset, aminek nagyon örülök. Csapatkapitányunk nagyon fog hiányozni a következő két bajnokin, de legalább pihentebb lesz az Euro Kupa döntő első mérkőzésére…