Pintér Attila elmondta, hogy az egyenlítő gólunk többek szerint szabálytalanság után született, ez pedig nagyban befolyásolta a mérkőzést.

Az első félidőben 60%-ban birtokoltuk a labdát, de hiányzott valami a játékunkból, főleg egy az egy ellen. Joenak és Leónak is volt esélye, de ekkor még hiányzott a bátorság. A félidő előtt fontos volt az egyenlítés. A szünetben átbeszéltük a taktika módosítását, nagyszerű volt látni, hogy tíz emberrel is rohamoztunk, nem álltunk be védekezni. Fantasztikus munkát végeztünk a nagyon nehéz talajon. A második félidőben is uraltuk a játékot, huszonkétszer lőttünk a meccsen, ebből a második 45 perc alatt tizenhatszor. A hangulat fantasztikus volt, a srácokat nagyban segítette a közönség. Nagyon sokat dolgoztunk a sikerért. Az egyik legszebb győzelmünk volt a Fradinál töltött időszakom alatt, a morális tartásunk miatt. Joenak fegyelmezettebbnek kell lennie, főleg sárgával. Ma az egyik legmagányosabb ember volt, ha meghívja a csapatot, akkor el is lesz felejtve gyorsan a dolog.

Thomas Doll

Jól kezdtük a meccset. Férfias küzdelem volt, a 41. percben egyesek szerint szabálytalanság volt a Fradi egyenlítő gólja előtt. Ez sok mindent befolyásolt. Többet kellet volna hozzátennünk. A Fradi és mi is próbáltunk focizni. Henty hülyeséget csinált, amikor mi uraltuk a meccset. A Fradi sokat tett a győzelemért.

Pintér Attila