Sikerrel indult a tavaszi szezon.

Bajnoki címvédő öregfiúk labdarúgócsapatunk a tavasz első tétmérkőzésén Újpestre, a Bánka Kristóf Sportközpontba látogatott a bajnokság 12. fordulójában.

Nem indult jól a mérkőzés a Fradi számára, ellenfelünk, az AC Zrínyi hamar megszerezte a vezetést: egy saját térfelünkön eladott labda után a kinn álló kapusunk felett 40 méterről a kapunkba emeltek, szinte a semmiből talált egy gólt ellenfelünk (1-0). Nem sokkal később Holló szép szólóval került helyzetbe, de buktatták. A jogosan megítélt büntetőt Deszatnik magabiztosan értékesítette (1-1).

A második félidőben sikerült átvenni a játék irányítását, és a játékrész közepén a vezetést is sikerült megszerezni: Lengyel jobb oldali beadását a berobbanó Józsi 12 méterről a léc alá fejelte (1-2). A vége előtt öt perccel pedig sikerült lezárni a nyitott kérdéseket: Lisztes szöglete után Palásthy egy pattanás után a bal felsőbe vágta a labdát (1-3).

Ezzel az újabb győzelemmel csapatunk továbbra is a tabella élén áll.

Dzurják József vezetőedző:

A téli átigazolási időszakban nagyon megerősödött ellenféllel szemben nehezen sikerült megszerezni az újabb győzelmet. Le a kalappal a srácok előtt, hiszen rengeteg sérültünk, betegünk volt. De akik a pályán voltak, mindent megtettek azért, hogy sikeres rajtot vegyünk.

Labdarúgás, öregfiúk-bajnokság
AC Zrínyi – FTC 1-3 (1-1)
FTC: Nagy T. – ifj. Ebedli, Szeiler, Keller, Fehér Á. – Lengyel, Józsi – Ujfalusi (Jordáki, a szünetben), Holló (Ulicska), Deszatnik (Lisztes, a szünetben) – Palásthy
Gólszerzőink: Deszatnik (11-esből), Józsi, Palásthy

Fradi.hu