Két korosztályt is érint az átszervezés. Valamint fontos hír, hogy utánpótlásunk márciusban toborzót is tart, erről is olvashattok. A korábban a Soroksáron is edzősködő klasszisunk Pókos Csabától vette át az U-19 irányítását, aki pedig Rob Kornélt váltotta az U17-es csapatnál.

Az utánpótlással kapcsolatos fontos tudnivaló, hogy egyesületünk márciusban toborzót tart, a 2004-ben és 2005-ben született fiatalokat várják. Jelentkezni emailben lehet a toborzas@fradi.hu címen, mellékletben ezt a jelentkezési lapot kell kitöltve csatolni. Jelentkezési határidő: március 22. Bővebben ide kattintva olvashattok erről, valamint épp Lisztes Krisztián nyilatkozott arról, miért érdemes a Fradihoz jelentkezni, ezt ide kattintva olvashatjátok.

U19
Videoton-Ferencváros 3-4 (2-2)
G.: Horváth B. (37.), Galacs (43., 49.), ill. Papp M. (16.), Kovács D. (ög, 30.), Szalka (67.), Nyéki (91.)

A teljes mérkőzés: Videoton U19 – Ferencváros U19

Varga – Buzás, Molnár T., Wieland, Lefler (Nyéki, 65.), Pócsik, Takács Zs., Horváth B. (Szalka, 65.), Csonka, Papp M. (Szabó R.), Könczey
E.: Lisztes Krisztián

Krisztián bemutatkozása tegnap délután egy fordulatos meccsen sikeres volt, 2-0-ra vezettünk a Videoton otthonában, majd fordított a hazai csapat, hogy az utolsó percben Nyéki Márk góljával mégis megnyerjük a találkozót. Gratulálunk! A csapat a hatodik helyen áll, két ponttal az ötödik Videoton mögött.

U17
Ferencváros-Győr 1-1 (1-0)
G.: Mazzonetto A. (22.) ill. Farkas (59.)
Bánki – Godányi, Vida, Tóth D., Pintér, Lakatos Z. (Aszalós Á., 79.), Tamás O., Bene, Balázs (Hajdú, 57.), Burzi, Mazzonetto A.
E.: Pókos Csaba

Ez azonban nem jelenti azt, a csakfoci.hu-n megjelentekkel szemben, hogy kiemelt korosztályainknál osztályozós helyen állnánk. A kiemelt, U19-U17-U16 bennmaradásáról a két alsóbb korosztály összesített végeredménye dönt. Tizenegy körrel a vége előtt 17 ponttal az utolsó a Videoton, a Haladásnak 32, nekünk 37, az ötödik MTK-nak 48 pontja van. Oda kell tennie magát mindenkinek, mert a veszélyzónában ott vagyunk…