Gróf, Kamber és Szabó Gyuri magyarázza a hétvégi ötöst.

Djordje Kamber

Elismerem, hibáztam. Miután szépítettünk, s 3-2-re állt a meccs, Lanzafame kihagyta a tizenegyest, de sajnos én is elveszítettem a koncentrációmat, nem figyeltem eléggé a folytatásban, megzavart, hogy nem egyenlítettünk. Sajnálom… A kommunikáció sem volt megfelelő közöttünk, hiszen szóban több alkalommal is kisegíthettük volna egymást. Ilyenkor kell erősnek leni! Fel kell emelnünk a fejünket, s meg is állapodtunk arról a vasárnapi edzés előtt a srácokkal, hogy le kell zárnunk magunkban a szombati meccset, le kell szűrnünk a tanulságokat, s menni tovább. Felesleges emésztenünk magunkat, abból sok jó nem sülhet ki. Biztos vagyok benne, hogy nem csak mi kapunk ki az Üllői úton, vagyis nem történt tragédia. A hibáim mellett arról se feledkezzünk el, hogy a szerencse sem állt mellettünk, gondoljunk csak az első ferencvárosi gólra, hiszen Böde nem Gorriaránnak szerette volna középre passzolni a labdát, hanem lőtt… Ez nem kifogás, csak tény. Nekem is össze kell kapnom magam. A szurkolóink előtt le a kalappal, megtöltötték a vendégszektort, s hátrányban is buzdítottak minket, nem rajtuk múlt, hogy kikaptunk.

George F. Hemingway

Jónak tűnő felkészülésünk után meglepett az a három-négy ordító egyéni hiba a Ferencváros elleni mérkőzésünk során, amely múlt szombaton kudarchoz vezetett. Ráadásul a hibákat talán legrutinosabb, legmegbízhatóbb embereink követték el, számomra érthetetlen módon. A mérkőzés különböző pontjain egy, akár három pont megszerzése is reális cél lett volna. Ehelyett jött a nulla pont. Nagyon sajnáltam a mérkőzés kimenetelét. Biztosan állíthatom, hogy mi, és nem az ellenfél, a játékvezető, vagy valamilyen felsőbb mágikus erő vetette vissza a nemzetközi indulásért folyó küzdelmünket. Remélem, a mérkőzésen látott hibák megismételhetetlenek lesznek.

Gróf Dávid

Igazán szép, kidolgozott akcióból nem is kaptunk gólt szombaton, hanem rendre a mi hibáinkból volt a Fradi eredményes és ez az, ami rossz érzéssel tölt el. Pedig lett volna esélyünk arra, hogy legalább egy pontot elvigyünk az Üllői útról, gondoljunk csak Lanzafame tizenegyesére, amely sajnos kimaradt 3-2-es hátrányban. Meglepett, hogy a Fradi nem támadott le a meccs elején, hogy nyugodtan átvehettem, s tovább is passzolhattam a labdát, mert nem jött rám senki. Ezután ez megváltozott, s próbáltak nyomás alatt tartani minket. Összességében azért bánt leginkább a vereség, mert ha nem követünk el annyi butaságot, legalább egy ponttal távozhattunk volna.

NBI.hu, NS