A stadion üzemeltetőjének közleménye.

Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága (FVB) november 23-i ülésén a Ferencváros szektorbezárásával kapcsolatos fellebbezéséről hozott határozatot. Korábbi közleményünk kiegészítéseként, a Lagardere Sports Hungary Kft. a „B”-típusú szurkolói kártyával és bérlettel rendelkező fradisták kárpótlásával kapcsolatban a következőkről kívánja tájékoztatni az érintett szurkolókat:

Az érvényes bérlettel és „B”-típusú szurkolói kártyával rendelkező szurkolókat, a bérlet árának, a három zárt kapus mérkőzésre jutó arányosított értékével kárpótolja LSH Kft.. A kárpótlás összegét az érintett bérletes szurkolók, a jegypénztárral való előzetes egyeztetést követően, a Groupama Aréna jegypénztárában visszakapják.

A visszatérítés mértéke:

• B1-B3 szektoros, teljes árú bérletesek számára: 6200 Ft
• B1-B3 szektoros, diák bérlettel rendelkezők számára: 5350 Ft
• C1 szektoros, teljes árú bérletesek számára: 8250 Ft
• C1 szektoros, diák bérlettel rendelkezők számára: 7400 Ft

A visszatérítés igénybevételének menete:

A fenti összegek a Groupama Aréna jegypénztárában történő személyes egyeztetést, és kiadási pénztárbizonylat aláírását követően kerülnek visszatérítésre az érintett szurkolók számára. A személyes adategyeztetés előre egyeztetett, a szurkolóknak megfelelő, és a jegypénztár rendes nyitva tartásába eső időpontban történik, akár hazai meccsnapon is. Az egyeztetéshez szükséges időpontot a jegypénztár alábbi elérhetőségein lehet regisztrálni:
jegypenztar@fradi.hu
+36-30/525-5498

Fontos kiemelni, hogy a jóváírás kizárólag a „B”-típusú, szektoraikból az MLSZ döntése értelmében kiszoruló szurkolók számára elérhető.

Megértésüket köszönjük!

Groupama Aréna