Klubunk pólósai hat gólt vállaltak a tegnapi válogatott meccsen.

Férfi vízilabda Európa Kupa, selejtező
A-csoport, Kecskemét, 2. nap
Magyarország 10-7 Románia
Negyedek: 2-4, 2-1, 3-1, 3-1
Fradista gólok: Manhercz 3, Vámos 2, Jansik 1

Beszámolók: Fradi.hu, MVLSZ, VLV

Német Toni

Hasznos mérkőzés volt, gyakoroltuk a saját játékunkat – az elején kisebb sikerrel… A harmadik negyedre bemelegedtünk, úgy éreztük, váltani kell a motiváción is, sikerült átlépni ezt a nehéz szintet. A spanyolok ellen még nehezebb csatára számítok, ami a negyedik negyedre fog eldőlni.

Manhercz Krisztián

Én azt mondanám, hogy inkább megilletődtünk az elején attól a fajta szoros és agresszív játéktól amit a románok játszottak és ebből nagyon sokáig nem is tudtunk kilábalni, ebből a gödörből. De azt gondolom, hogy a második félidőre fizikálisan nem bírták ezt a fajta játékstílust a románok. És hát látszódott, hogy szépen lassan el tudunk lépni, a második félidőben összesen csak egy gólt dobtak. Nekünk viszont majdnem hogy a támadójátékunk stagnált, tehát végig ugyanazt tudtuk játszani. A védekezésünk kicsit még jobban összeállt és a végére azért sikerült ellépnünk két-három góllal.

Vámos Márton

Kicsit zabolátlanok vagyunk még és amikor egymás után három-négy akciót elpufogtatunk és nem várjuk meg a felérkező centert, akkor egy kicsit dühös vagyok. Elfáradtak a románok egész egyszerűen. Nem tudtak felúszni. Ami biztos azért volt, mert bedaráltuk őket, meg mi nyilván jobb fizikai állapotban vagyunk. Meg hát, kvalitásbeli különbségek is kijöttek a végére. De személy szerint én is hibás vagyok ahogy elkezdtük a meccset. Nyilván ez egy csapat, nem csak én voltam a hibás, de a legelején, azt a gólt magamra vállalom. De hát utána azért lőttek még kettőt, olyan helyzetekből, amik ugyanúgy megvoltak beszélve. Egy kicsit akadozott az elején a góllövés, ami, úgy gondolom, hogy kell, hogy erőssége legyen a csapatnak, mert a jobb oldalon is, meg a bal oldalon is jó góllövőink vannak. Csak hát össze kell rakni még. Alakulunk.