Ez van benne a szerződésében is, nyilatkozta Vörösbaranyi József ügynök, aki szerint egy jó BL-szereplés után a Serie A lehet a cél.

Roland még a külföldre igazolás előtt áll, számára a válogatott meghatározó lehet. Jó úton halad és a nyáron valószínűsíthető, hogy ha a Ferencváros is úgy akarja, hogy külföldre távozhat. A BL-szereplés is meghatározó lehet, a szerződésében is benne van, hogy míg a kupában előrelépés van, addig maradnia kell, ezt természetesen Roland is elfogadta – szívesen játszana a Fradiban egy komoly csoportkörben, akár a BL-ben. Kívánom a Ferencvárosnak, hogy odajusson. Ez megemelné természetesen az ázsióját, és lehetne egy jó külföldi szerződés alapja – ha a Ferencváros is úgy gondolja. Bármelyik topbajnokság nem topcsapataiban megállná a helyét. Olaszország lehet jó irány, volt is érdeklődés a Serie A-ból és beszél olaszul, hisz ott nevelkedett.

Dzsudzsák hazaigazolása egyelőre nem aktuális, de az MLS vonzó lehet, később viszont bizonyosan haza fog igazolni, mondta Vörösbaranyi. Priskinnek az ügynöke szerint kell egy fél év a beilleszkedéshez minden klubjánál, így tőle tavasszal lényegesen jobb teljesítményt vár.

(DigiSport Reggeli Start)