Dodó a tavaszi térdműtétje után kezdi visszanyerni formáját.

Hornyák Dóra

Borzasztó nehéz meccs volt. Próbáltunk felpörögni, de a Bietigheim lassította a játékot, huszonötöt passzoltak, mire elindítottak egy figurát, és abból is még továbbrakosgatták a labdát, szóval csak az maradt, hogy türelmesen, végig koncentrálva próbálunk játszani. Nem volt egy szép mérkőzés, és oké, hogy végül elég simán behúztuk, de két hét múlva, a Podgorica otthonában ennél több kell.

Még nagyon messze vagyok attól, amit Elek Gábor elvár tőlem, meg én is saját magamtól. Az tény, hogy valamivel jobban hasonlítok a régi önmagamra, vagyis legalább azt érzem, hogy nem hiába dolgozom annyit, de… De mindig ott lesz ez a de. Maradjunk annyiban, hogy alakul a játékom…

Májusban komolyabb műtétem volt, mint amilyenre számítottam. Úgynevezett mozaikplasztikát végeztek rajtam, vagyis a combcsontomból vettek ki porcot, és azt építették be a térdembe, szóval nem volt egy egyszerű történet. Négy hétig mankóztam, utána kezdhettem egyáltalán bármihez… Nehéz egy ilyen sérülés után visszajönni, de Gábor meg a csapat rengeteget segítettek, és talán tényleg kezdek belelendülni.

NS