Csapatunk hátvédje csupa jót mondott a felkészülésről.

Nagyon jól éreztem magam a spanyolországi edzőtáborban. A napi két edzés megvolt, ráadásul az eredmények is jól alakultak, sikerült mindkét itteni összecsapáson nyerni. Nem csak a sikerek jönnek, de egyre jobb játékot is produkálunk. A csapat jó irányba halad, ezt jól mutatja, hogy mindössze egyetlen meccset veszítettünk el az egész felkészülési időszakban. Nagyon jó hangulatúak az edzések, mindenki teszi a dolgát. Szerencsére csak kisebb problémák vannak, nincs komolyabb sérülés.

A Ferencváros védője az edzéseken is úgy küzd, mintha éles mérkőzésen lenne. Jól mutatja, hogy a vasárnapi tréningen a kapott gólt követően láthatóan nagyon felhúzta magát.

A védő soha nem szeret gólt kapni. Akkor egymás után kettőt is sikerült, így ennek nagyon nem örültem. A csatár a kapuba szeretne betalálni, nekünk az a dolgunk, hogy ezt megakadályozzuk. De ezekből a pillanatokból is jól látszik, hogy mindenki megteszi a tőle telhetőt a csapatért.

Nagyon igyekszem. Az őszi szezonban visszatértem, megtettem a maximumot, de azért csak kihagytam két évet. Egyre jobbnak érzem a lábam, gólt is fejeltem. A cadizi edzőtáborban is sok helyzetem volt, sajnos nem sikerült betalálnom, de amikor a pályán voltam, akkor nem kapott gólt az együttes. Megpróbálok mindent, hogy tavasszal ott legyek a Ferencváros kezdőjében, innentől minden az edzőn múlik.

forrás: origo.hu