Tamás motivált és úgy véli, a keret már ma is elég erős a bajnoki cím elnyeréséhez.

A Népligetben is minden a rendelkezésre áll, van konditerem, kitűnő műfüves pálya, mégis más igazi füvön tréningezni. Arról nem is beszélve, hogy az évek alatt nagyon sokat lépett előre a sportorvoslás terén a magyar foci. A Fradinál rengeteg műszer segíti, hogy minél jobb erőben legyünk. Portugáliába utazva kiszakadunk a hazai közegből és hét napon át éjjel-nappal együtt leszünk, ami jó hatással van a kapcsolatokra, Egyetértek Dollal, hogy nem egyszer utazunk két hétre edzőtáborba, hanem kétszer egy hétre, így senki sem fásul bele. Az ilyen összetartásokon a tizedik nap után lelassul minden, egysíkúvá válik a szállodai lét.

Az évek során legtöbbször Spanyol- és Törökországban készültünk német klubjaimmal, most a portugál tengerparton engem is új impulzusok érnek majd.

A gól mindig jót tesz az embernek, de a két első edzőmeccsből semmiféle következtetést nem lehet, nem szabad levonni. Úgy kezelem ezeket a találkozókat, mint egy jó edzést, igyekszem sokat futni, a legtöbbet kiadni magamból, akkor is, ha az ellenfél csupán a megyei egyben játszik. Jó erőben érzem magam, a futóadataim is ezt támasztják alá, a mutatóm alapján ott vagyok az élmezőnyben. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül motiváltan várom a tavaszt.

Nem mondhatom, hogy minden percben arra várunk, hogy beessen egy új focista a keretbe, de ha olyan jön, aki növeli a konkurenciaharcot, aki segítségünkre lehet a bajnoki cím elnyerésében, örömmel fogadjuk. Egyelőre nem tudjuk kik érkezhetnek hozzánk, nyilván a távozóktól is függ. A legfontosabb, hogy a keretet elkerüljék a sérülések, Gera Zoltán visszatérése pedig önmagában nagy erősítést jelent majd. Nem foglalkozunk vele, hogy a Videoton kit igazol, a mostani keretünk is elég erős ahhoz, hogy harcoljunk a bajnoki címért.

– Hajnal Tamás

(Nemzeti Sport)