Kapust és mezőnyjátékost igazoltunk.

Futsalcsapatunk tovább halad a megkezdett úton, és újabb két fiatal, magyar játékossal erősít. A 20 éves Jenei Krisztián és a 19 éves Bajusz Szabolcs is megállapodott vezetőségünkkel, így mindketten a Ferencvárosnál folytatják a pályafutását.

Bajusz Szabolcs

Nagyon boldog vagyok, hogy a Ferencváros játékosa lehetek, gyerekkori álmom vált valóra. Nagy megtiszteltetés, hogy olyan emberektől tanulhatok napról napra, mint Tóth Gyula, Safar Tony vagy éppen Komáromi Péter. Minden edzésen igyekszem kihozni magamból a maximumot, és ha megkapom a lehetőséget, igyekszem élni is vele.

Jenei Krisztián

Hatalmas megtiszteltetés a számomra, hogy a Ferencváros mezét magamra ölthetem. Ezzel egy új fejezet veszi kezdetét az életemben, már várom, hogy ezen a szinten is megmérettethessem magam. Örülök, hogy a klub vezetősége bizalmat szavazott nekem, ezért mindent megteszek annak érdekében, hogy meg tudjam hálálni a pályán. Rengeteget kell még tanulnom, hiszen fiatal vagyok, de minden edzésen és meccsen azon leszek, hogy egyre jobb és jobb legyek!

FTC futsal