Nagyarányú győzelemmel hoztuk a kötelezőt.

Férfi vízilabda OBI, 10. forduló
UVSE 4-20 Ferencváros
Negyedek: 2-5, 0-3, 2-7, 0-5
Gólok: Madaras 3, Német 3, Varga Dénes 3, Manhercz 2, Mitrovics 2, Varga Dániel 2, Jaksics 1, Jansik 1, Nikics 1, Sedlmayer 1, Vámos 1

Kicsit ránk ijesztett az UVSE, vagy mi aludtunk bele a kezdésbe, de az első percek mindenképpen a hazaiaké voltak, 2-0-ra is vezettek, a 3-0-hoz is volt labdájuk, de azt már nem sikerült értékesíteniük. Ezután pedig beindult a Fradi-henger: tizennégy gólt lőttünk, miközben egyet sem kaptunk – Vogel Soma ötöst is védett eközben. A következő gólt már a harmadik negyed végén kaptuk, igaz akkor viszonylag gyorsan kettőt is, de utána már többet nem engedélyeztünk a liláknak. A záró játékrészben még ötöt tettünk hozzá, az utolsó másodpercekben pedig meglőttük a huszadikat is, hogy szép kerek szám álljon klubunk neve mellett az eredményjelzőn. Szerdán komolyabb feladat vár csapatunkra, az Euro Kupa elődöntőjében fogadjuk majd a Miskolcot a Komjádi-uszodában.

Vogel Soma

Szokatlan szituációban voltam, a testvérem ellen kellett játszanom, de most már ezen is túl vagyunk. Érdekes volt, főleg, hogy Simon egyből egy góllal kezdett. Ugyanolyan volt ezt leszámítva, mint egy másik mérkőzés, ezt pedig ilyenkor félre kell tenni. Mint mindig, most is volt olyan gól, amit kivédhettem volna, de alapvetően ez erre a meccsre elég volt.

Varga Zsolt

Ez volt az első mérkőzésünk 2018-ban, kicsit számítottam is rá, hogy nem úgy fog menni a játék, ahogy azt én szeretném. Az első negyed után kellett beszélnem a fejekkel, hogy koncentráljanak jobban. Az első negyed felétől visszavettük a kezünkbe az irányítást, utána olyan lett a találkozó, mint ami jelenleg a két csapatot jellemzi. Az kicsit a meccstől is függ, hogy ekkora-e a tényleges különbség vagy sem, lehetett volna kevesebb is, több is, de úgy érzem, hogy nagyjából reális volt az eredmény a mérkőzés képéhez képest.